SAINT ETIENNE BEIGE

De Saint Etienne Beige is een keramische tegel met de looks van hardsteen, wat zorgt voor een mooie natuurijke uitstraling. De huidige printtechnieken zorgen ervoor dat deze tegels niet van echt hardsteen zijn te onderscheiden.

Specificaties
Afmetingen (cm):
60 x 60 x 3
90 x 90 x 3
Kleur:
Beige
Toepassingen:
Dakterras
Oprit
Tuin
Artikelnummer:
210255 250287
Materiaal:
Keramiek
Gerectificeerd:
Ja
Antislipwaarde:
R11
Gewicht (kg):
24 KG 56 KG

Kenmerken van Robusto Ceramica 3.0®

Weersbestendig

De tegels beschikken over een antislip waarde R11. Dit zorgt ervoor dat je bij ieder weertype, veilig over je terras kunt lopen!

Kras bestendig &
bestand tegen zuren

Keramische materialen zijn kras ongevoelig en bestand tegen zuren, strooizout en vorst. Vuil en vocht zal niet in het oppervlak kunnen indringen.

Onderhoudsvriendelijk

Doordat keramische tegels op zeer hoge temperaturen worden gebakken, worden de poriën van het materiaal dicht gebrand. Hierdoor kan vuil en vocht niet in de tegel dringen en zijn ze zeer makkelijk te onderhouden.

Makkelijk te verwerken

Het gewicht van de tegels zorgt ervoor dat een losse verwerking op een eenvoudige stabiele ondergrond mogelijk is en de verwerkingskosten gering zijn.

6x sterker dan het bekende keramiek op beton (3+1)

Robusto Ceramica 3.0® is 3 cm dik en bestaat uit een volledige keramische massa. De 3 cm massieve tegel wordt op +/- 1250 graden gebakken waardoor deze extreem sterk is. Dat maakt ze zelfs geschikt voor zware belasting zoals een oprit.

Maatvast

Alle tegels zijn gerectificeerd. Dat betekent dat de tegels na het bakken worden gezaagd, en alle zijkanten recht zijn. Dit zorgt voor een super strak eindresultaat in de tuin, oprit of terras.